Prenovljeno spletno mesto www.zds.si

Z veseljem vas obveščamo, da smo prenovili naše spletno mesto, ki je zaživelo v novi, osveženi podobi. Hkrati z vizualno prenovo je postalo bolj pregledno, prijaznejše obiskovalcem in prilagojeno za uporabo tudi na mobilnih napravah.

Strani ponujajo mnogo prenovljenih vsebin in možnosti pregleda, dodane so bili nove vsebine, ki so na voljo članom ZDS (e-učilnica v okviru Pogajalske šole, posodobili in izpopolnili smo praktične obračune plač in dodali obrazec za obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, nov je tudi način naročanja publikacij in prijav na dogodke Delodajalske akademije).

Uporabniški računi registriranih uporabnikov ostajajo, vendar je treba gesla ponastaviti, zato je bilo vsem uporabnikom poslano e-sporočilo za ponastavitev osebnega gesla.

Želimo si, da vam bodo vsebine, ki jih pripravljamo za vas, tudi v prihodnje v pomoč in nas boste še naprej redno obiskovali.

Dobrodošli na spletnem mestu www.zds.si!

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice