MDDSZ posodobil dokument Uveljavljanje pravic in obveznosti iz delovnega razmerja v času posebnih okoliščin zaradi zmanjšanja širjenja koronavirusa SARSCoV-2

MDDSZ je 15.4.2020 na spletni strani objavil posodobljen dokument z informacijami o pravicah in obveznostih iz delovnega razmerja v posebnih okoliščinah.

Dokument z naslovom Uveljavljanje pravic in obveznosti iz delovnega razmerja v času posebnih okoliščin zaradi zmanjšanja širjenja koronavirusa SARSCoV-2, najdete v priponki levo in na spletni strani državnih organov RS: https://www.gov.si/novice/2020-04-15-pravice-in-obveznosti-iz-delovnega-razmerja-v-posebnih-okoliscinah-posodobljena-informacija-14-4-2020/.

 

Sorodne novice

Vprašanja gospodarstva naslovljena na MDDSZ

ZDS je v preteklih dveh tednih naslovil na MDDSZ več sklopov vprašanj v zvezi s pojasnili MDDSZ glede Uveljavljanja pravic in obveznosti iz delovnega razmerja v času posebnih okoliščin zaradi zmanjšanja širjenja koronavirusa SARS-CoV-2. Odgovorov še nismo prejeli, objavljeni bodo takoj, ko jih prejmemo.

Preberite več

Koristne povezave - pojasnila različnih institucij

Zaradi nenehnega dopolnjevanja in spreminjanja pojasnil različnih institucij glede uveljavljanja interventnih ukrepov (FURS, ZRSZ, ZZZS, MDDSZ, MGRT) objavljamo tudi povezave na njihove spletne strani, kjer lahko najdete najnovejše dokumente.

Preberite več

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice