Posodobljena informacija Pravice in obveznosti iz delovnega razmerja v času posebnih okoliščin

20.3.2020 so bile na spletni strani MDDSZ objavljene Posodobljene informacije Pravice in obveznosti iz delovnega razmerja v času posebnih okoliščin, kjer so na straneh 10 in 11 pojasnila glede usposabljanj, pregledov delovne opreme in veljavnosti zdravstvenih pregledov.

Pojasnilo je dostopno v priponki levo in na: https://www.gov.si/novice/2020-03-20-posodobljena-informacija-pravice-in-obveznosti-iz-delovnega-razmerja-v-casu-posebnih-okoliscin-20-3-2020/

 

Sorodne novice

Vprašanja gospodarstva naslovljena na MDDSZ

ZDS je v preteklih dveh tednih naslovil na MDDSZ več sklopov vprašanj v zvezi s pojasnili MDDSZ glede Uveljavljanja pravic in obveznosti iz delovnega razmerja v času posebnih okoliščin zaradi zmanjšanja širjenja koronavirusa SARS-CoV-2. Odgovorov še nismo prejeli, objavljeni bodo takoj, ko jih prejmemo.

Preberite več

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice