Interna izobraževanja

Zakaj individualna strokovna izobraževanja po meri vašega podjetja?

Izkušnje ZDS kažejo, da so individualna izobraževanja po meri še učinkovitejša, zlasti zaradi izbora tem, ki je vsakič prilagojen specifičnim potrebam posameznega podjetja.

Zaradi dodatnega povpraševanja smo dosedanji paket iz delovnega in socialnega prava nadgradili s področjem prejemkov iz delovnih razmerij in s tem oblikovali celovito ponudbo znanj, ki so v podjetju eden izmed temeljev uspeha in rasti.

 

Individualna izobraževanja po meri s strokovnjaki ZDS prinašajo vrsto prednosti:

  • zanesljivo, kakovostno storitev s strokovnjaki, ki neposredno sodelujejo pri kreiranju delovnopravne zakonodaje in kolektivnih pogodb,
  • prilagojeno vsebino izobraževanja celovitim potrebam vašega podjetja – specifičnemu znanju, želenemu času izvedbe in zastavljenim ciljem,
  • prihranek časa in denarja, ker ni potrebno iskati informacij po različnih virih in na različnih mestih,
  • izvedbo izobraževanja na sedežu podjetja z večjim številom udeležencev,
  • možnost takojšnjega prenosa pridobljenih znanj v prakso,
  • neposredno povezavo zaposlenih s predavatelji in vzpostavitev nadaljnjega svetovanja po končanem izobraževanju.

Želena lokacija izvedbe *

Z oddajo podatkov preko kontaktnega obrazca potrjujete, da ste seznanjeni z namenom in pravili varovanja osebnih podatkov. Zagotavljamo vam, da bomo tukaj zbrane osebne podatke uporabili izključno za namen posredovanja odgovora in bomo z njimi ravnali skladno z veljavno zakonodajo in našimi Pravili varstva zasebnosti.