Projektni partnerji so podrobno preučili posamezen delovni sklop in načrtovane aktivnosti. Medtem ko je prvi delovni sklop (WS1) namenjen spodbujanju in ozaveščanju o zakonodaji EU v Srbiji in Albaniji ter o politikah v zvezi z udeležbo delavcev, je drugi delovni sklop (WS2) namenjen eksperimentalni uporabi osnutka zakonodaje o vključevanju zaposlenih v pilotnih podjetjih v Makedoniji in Črni gori. Partnerji iz Bolgarije, Hrvaške in Slovenije so razpravljali o osnutku vprašalnika za izvedbo ankete med delodajalci, pripravljenega v okviru tretjega delovnega sklopa (WS3).

Razpravi o delovnih sklopih so sledile kratke predstavitve pravnega okvira o vključevanju zaposlenih v Sloveniji, na Hrvaškem in v Bolgariji.

 

eu flag

S finančno podporo Evropske unije.

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice