V sklopu projekta SmartMOVE in v sodelovanju z GoOpti sporočamo, da so odprte prijave na BREZPLAČNE SKUPINSKE PREVOZE od doma oz. zbirnih točk do delovnih mest na območju UKC Ljubljana in BTC.

Komu so prevozi namenjeni?
Prevozi so namenjeni vsem, ki se vozijo na delo iz Kranja, Kamnika, Domžal, Radomelj, Komende, Mengša ali Trzina do območja UKC Ljubljana in BTC.

Kdaj bodo prevozi potekali?
Vsak dan od 1. februarja do 30. aprila 2023.

Kako se lahko prijavite?
Na prevoze se lahko prijavite do vključno 20. januarja 2023 oz. do zapolnitve prostih mest, in sicer preko obrazca na: www.goopti.com/gremoskupaj/prijava/

Po 20. februarju bodo prijave možne samo na prosta mesta ob že določenih terminih in povezavah.

Kaj vam nudijo prevozi GoOpti “Gremo skupaj”?

  • Udoben skupinski prevoz na delo iz domačega kraja s profesionalnimi vozniki - tudi v povsem novih električnih kombijih - v času, prilagojenem vašemu urniku.
  • Prihranek do 170 € vsak mesec.
  • Sproščeno vožnjo na delo, brez zapletov in stroškov pri parkiranju.
  • Okolju prijazno alternativo osebnemu avtomobilu, pri kateri prihranite do 70 % manj emisij.
  • Brezplačno, brez obveznosti in brez stresa!

Novo obliko prevoza na delo, dinamični skupinski prevoz s kombijem kot alternativo, ki se močno približa udobju in fleksibilnosti osebnega avtomobila, bo organiziral in koordiniral GoOpti. Brezplačno obdobje bo omogočil, v sklopu projekta SmartMOVE, Norveški finančni mehanizem in Finančni mehanizem EGP 2014–2021.

Pozitivna izkušnja uporabnikov bo osnova za razvoj in izboljšanje trajne oblike prevoza, ki bo na voljo za ceno javnega prevoza. Za več informacij o projektu obiščite www.smart-move.si, o prevozih pa www.gremoskupaj.si.


Projekt SmartMOVE sofinancirajo Islandija, Lihtenštajn in Norveška s sredstvi Finančnega mehanizma EGP 2014–2021 in s sredstvi pripadajoče slovenske udeležbe v skupni višini 1.609.166,79 EUR v okviru programa Blaženje podnebnih sprememb in prilagajanje nanje.

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice