Pandemija je prinesla nove stresorje in spremembe, ki pri zaposlenih lahko povzročajo dodatno tesnobo, stres, nemir in izgubo ravnovesja. Posel ustvarjamo ljudje, zato je uspešnost podjetja neposredno povezana s počutjem zaposlenih. To pa lahko vpliva na vsak vidik delovnega procesa in organizacijske klime.

O tem, kako lahko delodajalci podprejo svoje zaposlene in s tem podjetje v katerem delajo, bo ob predstavitvi posebnega online psihoedukacijskega programa spregovorila strokovnjakinja Petra Tekavec, psihologinja in mednarodna psihoterapevtka. Med drugim bo predstavila, kako lahko s pomočjo tega programa zaposleni osvojijo temeljne veščine za obvladovanje stresa, različnih čustvenih in mentalnih stanj ter se opremijo za spreminjanje svojih nekonstruktivnih odzivov pri premagovanje različnih izzivov na delovnem mestu.

Spletno srečanje za delodajalce s predstavitvijo programa namenjenega njihovim zaposlenim bo potekalo v četrtek, 8. aprila 2021, od 13. do 14.30 ure preko platforme Zoom.

Prijavite se lahko na: https://www.1ka.si/a/334206

Voditeljica programa Petra Tekavec ima 20 letne izkušnje z delom v podjetjih in s klienti. Je certificirana mednarodna Integrativna psihoterapevtka z aktivnim članstvom in prispevki v IIPA in Slovenski krovni zvezi za psihoterapijo. Od 2009 ima zasebno prakso iz psihoterapije in coachinga v Franciji in Sloveniji. Predstavitveni pogovor bo vodil Aleš Kranjc Kušlan, direktor Ekvilib Inštituta, certificiran Jungian coach in coach medsebojnih odnosov, član Mednarodne coaching federacije ICF, z dolgoletnimi izkušnjami svetovanja v podjetij in organizacijah. Je tudi avtor inovativnih procesov in pristopov v coachingu - Utelešeno vodenje, Somatični coaching, No-goal coaching in ima lasten coaching studio Integralni coaching.

Spletna predstavitev bo potekala v okviru projekta certifikat Družbeno odgovoren delodajalec, katerega nosilec je Ekvilib Inštitut skupaj s partnerji ZDS, GZS in ZSSS. Cilj projekta je celovito izboljšati družbeno odgovorno upravljanje slovenskih podjetij in organizacij v odnosu do zaposlenih, certifikat pa se še posebej osredotoča na štiri področja: usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja, medgeneracijsko sodelovanje, varstvo in zdravje pri delu ter organizacijsko upravljanje z družbeno odgovornostjo. V letu 2021 bo prvih 100 prijaviteljev pristopni certifikat prejelo brezplačno.

Več o certifikatu si lahko preberete na: https://certifikatdod.si/

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice