5. novembra 2020 Ekvilib Inštitut, skupaj s partnerji (Mreža za družbeno odgovornost), v okviru projekta CDOD (certifikat Družbeno odgovoren delodajalec) organizira (sicer že tradicionalno) konferenco Trendi na področju družbene odgovornosti 2020. Namen konference je promocija družbene odgovornosti, kar pa je tudi en izmed glavnih ciljev projekta CDOD. Na konferenci se bomo pogovarjali o novi normalnost družbenega in ekonomskega sistema, ki je nujen za učinkovito naslavljanje globalnih izzivov kot so globalne podnebne spremembe, socialni izzivi in najnovejši izziv Covid19. Je to družbena odgovornost ali kakšen drug koncept? Kateri so že drugačni trendi, ki se dogajajo v gospodarstvu – npr. delavsko lastništvo in trajnostno investiranje? Na ta vprašanja bodo odgovarjali strokovnjaki, predstavljeni spodaj. Udeležba na konferenci je brezplačna.

Več o konferenci si lahko preberete na spletni povezavi: https://www.mdos.si/konferenca-trendi-na-podrocju-druzbene-odgovornosti-druzbena-odgovornost-je-nova-realnost/, kjer se lahko na konferenco tudi prijavite.

Vljudno vabljeni.

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice