Razpis volitev za predsednika in dva podpredsednika ZDS

 

Spoštovani!

Kot člana Združenja delodajalcev Slovenije (ZDS) smo vas že obvestili, da so z 8.3.2016 začele potekati aktivnosti za volitve v organe Združenja delodajalcev Slovenije.

V skladu s Statutom ZDS ter sklepom Upravnega odbora ZDS, z dne 8.3.2016 o izvedbi volitev v organe ZDS, vas tokrat pozivamo k posredovanju predlogov za evidentiranje kandidatov za:

  • Predsednika ZDS
  • Podpredsednika ZDS.

Kandidata lahko predlaga podjetje, član ZDS, h kandidaturi in pisnemu soglasju kandidata (Priloga 1) pa je potrebno priložiti kratek življenjepis.

Prosimo, da vaše pisne predloge za evidentiranje kandidatov na priloženem obrazcu skupaj s kratkim življenjepisom posredujete na naslov:

Združenje delodajalcev Slovenije, Dimičeva 9, 1000 Ljubljana, s pripisom “za volitve ZDS-predsedstvo“najkasneje do 6. maja 2016.

Na podlagi zbranih kandidatur bodo potekale volitve predsednika ZDS in dveh podpredsednikov ZDS na ustanovni skupščini Združenja delodajalcev Slovenije, 31. maja 2016.

Podrobnejše informacije najdete v prilogah 2 in 3.

Zahvaljujemo se vam za sodelovanje!

Milan Lukić
Predsednik ZDS

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice