Volitve v odbore sekcij zds - volilni dan 6.5.2016

Članom Združenja delodajalcev Slovenije

 

Kot ste bili že obveščeni, letos potekajo Volitve organov Združenja delodajalcev Slovenije.

Vabimo vas, da sodelujete na VOLITVAH V ODBORE SEKCIJ in izvolite člane odborov sekcij za mandat 2016-2020.

Na naslov vašega podjetja smo 22.4.2016 poslali vabilo na volitve v Odbore sekcij Združenja delodajalcev Slovenije z GLASOVNICO za sekcijo v katero je glede na dejavnost razvrščeno vaše podjetje.

Glasovnice je pripravila volilna komisija na osnovi kandidatur za člane odborov sekcij in predstavnikov sekcij v Skupščino ZDS, ki ste jih člani ZDS posredovali kandidacijski komisiji do 15.4.2016.

Voli se 11 Odborov sekcij: Odbor sekcije za kmetijstvo, živilsko industrijo in gozdarstvo, Odbor sekcije za energetiko, Odbor sekcije za gradbeništvo, Odbor sekcije za trgovino, Odbor sekcije gostinstvo in turizem, Odbor sekcije za promet in zveze, Odbor sekcije za storitve, Odbor sekcije za tekstil in usnje, Odbor sekcije za les in papir, Odbor sekcije za kemijo in Odbor sekcije za kovine.

Ne pozabite glasovati na volitvah v odbore sekcij – vsak član ZDS ima 1 glas.

 

 

ROK za oddajo glasovnic: 6. maj 2016

 

(upoštevale se bodo glasovnice, ki bodo skupaj s potrdilom o udeležbi prispele na naslov ZDS najkasneje 6.5.2016 oz. bodo poslane po pošti priporočeno, najkasneje 6.5.2016)

 

Zahvaljujemo se vam za sodelovanje.

Združenje delodajalcev Slovenije

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice