Vabljeni na 5. Letni kongres ZDS

Združenje delodajalcev Slovenije (ZDS) vas 6. decembra 2016 vabi na 5. letni kongres Združenja delodajalcev Slovenije, z naslovom »Kakšno poslovno okolje lahko pričakuje gospodarstvo v 2017?«.

Prioritete in ukrepe, ki jih v letu 2017 načrtujejo za gospodarstvo oz. delodajalce, bodo tokrat predstavili Minister za gospodarski razvoj in tehnologijo, g. Zdravko Počivalšek, Ministrica za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, dr. Anja Kopač Mrak in g. Tilen Božič, državni sekretar Ministrstva za finance.

Mag. Boštjan Vasle, direktor Urada RS za makroekonomske analize in razvoj pa bo z aktualno ekonomsko sliko in napovedmi za 2017 podal že tradicionalen uvod v okroglo mizo z gospodarstveniki.

Na letnem kongresu ZDS želimo delodajalcem omogočiti medsebojno izmenjavo mnenj in izkušenj, izmenjavo praks s socialnimi partnerji in vlado, kakor tudi predstavitev strokovnega dela organov Združenja širšemu občinstvu.

Podrobni program dogodka in prijavnico najdete v prilogi.

Veselilo nas bo, če se nam boste pridružili!

Prosimo, da se na dogodek prijavite, saj je število mest omejeno (rok prijave do 22.11.2016). Prijavite se lahko preko spletne strani, e-pošte: delodajalci@zds.si ali po faksu: 01/ 432-72-14.

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice