Vabimo vas k sodelovanju v raziskovalnem projektu zlata nit

»Ne tekmovanje, temveč navdihovanje in sodelovanje« se glasi moto jubilejne, desete Zlate niti 2016, medijsko-raziskovalnega projekta časnika Dnevnik, ki meri kakovost odnosov v organizacijah.

Vabimo vas, da s PRIJAVO stopite v družbo podjetij, ki ste z vidika ustvarjalnega, uspešnega in učinkovitega razvoja zaposlenih in organizacije najboljši zaposlovalci v Sloveniji.

Pridružite se 327 različnim podjetjem, ki so v 9. letih že sodelovala v raziskavi ter skupaj z zaposlenimi rešila več kot 66 tisoč anket in spremljajte kakovost odnosov, ki jih ustvarjate z zaposlenimi, saj prav ti pomembno vplivajo na uspeh podjetja.

Vse informacije najdete na spletni strani www.dnevnik.si/zlatanit, s prijavo pa se pridružite že sodelujočim v izbor Zlata nit 2016!

Prijave so možne do 31. decembra, anketiranje zaposlenih, z 10 minut trajajočo anketo, pa poteka do 15. januarja 2017.

Za vsa dodatna pojasnila se obrnite na: zlatanit@dnevnik.si.

Veselimo bomo vašega sodelovanja, spoznavanja vaših dobrih praks ter z njimi soustvarjanja zgleda slovenskemu gospodarstvu!

8 PREDNOSTI SODELOVANJA V ZLATI NITI

  • Izbor temelji na kratki (10 minut) anonimni anketi med zaposlenimi, ki se lahko reši pisno ali elektronsko.
  • Ponuja celovit pogled na razvoj organizacije in zaposlenih v povezavi z upravljanjem – v čem je organizacija dobra in kje so možnosti za napredek.
  • Osredotoča se na zaposlenega, ne (le) na vodstvo.
  • Je večdimenzionalen/verodostojen izbor: končna ocena za uvrstitev med finaliste se oblikuje na podlagi mnenja zaposlenih in poslovnih rezultatov, strokovnjakov in splošne javnosti.
  • Raziskava je odsev kulture organizacije in kaže realno sliko kakovosti odnosov v organizaciji.
  • Podjetje ob koncu projekta prejme povratne informacije o področjih, na katerih dela dobro in tistih, kjer ima prostor za napredek.
  • Podjetje pridobi publiciteto, vpliv in ugled – predstavljamo dobre zgodbe.
  • Zaposlenim in iskalcem zaposlitve omogoča kakovostne odločitve o svoji zaposlitvi in spodbuja razvoj konkurenčnih posameznikov.

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice