Vabilo na konferenco o usklajevanju poklicnega in družinskega življenja v kolektivnih pogodbah

Vabimo vas na zaključno konferenco projekta GEQUAL – Usklajevanje poklicnega in družinskega življenja v kolektivnih pogodbah: Vloga socialnih partnerjev pri spodbujanju enakosti spolov.

Projekt izvaja Inštitut za delo pri Pravni fakulteti v Ljubljani v sodelovanju z Združenjem delodajalcev Slovenije in Zvezo svobodnih sindikatov Slovenije. Konferenca bo potekala

v torek, 19. aprila 2016, med 10.00 in 13.00 uro,
na sedežu ZSSS, Dalmatinova 4, Ljubljana (Velika dvorana ZSSS, 6. nadstropje)

Na konferenci bodo predstavljeni zaključki projekta, med katerimi je tudi Model ureditve ukrepov za lažje usklajevanje dela in družine, ki spodbujajo enakost spolov, za vključevanje v kolektivna pogajanja. Program konference se nahaja v priponki.

Udeležba na konferenci je brezplačna. Prijave pošljite na irena.stamfelj@sindikat-zsss.si najkasneje do 15. aprila 2016.

Več informacij o projektu najdete na spletnem naslovu www.zds.si/si/projekti/gequal.

Vljudno vabljeni!

 

       

 

Dogodek je organiziran v okviru projekta GEQUAL, ki se sofinancira v okviru Norveškega finančnega mehanizma (http://norwaygrants.si/, http://norwaygrants.com)

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice