V Uradnem listu objavljena Uredba o metodologiji za ocenjevanje škode, pogojih in postopku dodelitve javnih sredstev iz točke b) drugega odstavka 20.a člena ZIUZEOP

Z uredbo  se določajo metodologija, po kateri se ocenjuje škoda, ki jo je podjetjem povzročila epidemija COVID-19, pogoji in postopek dodelitve sredstev proračuna Republike Slovenije na podlagi točke b) drugega odstavka 20.a člena ZIUZEOP.

Uredba je bila objavljena v Uradnem list št. 74/2020 z dne 21.5.2020 in začne veljati naslednji dan po objavi v Uradnem listu Republike Slovenije.

Besedilo uredbe je dostopno na: https://www.uradni-list.si/glasilo-uradni-list-rs/vsebina/2020-01-1101/uredba-o-metodologiji-za-ocenjevanje-skode-pogojih-in-postopku-dodelitve-javnih-sredstev-iz-tocke-b-drugega-odstavka-20-a-clena-zakona-o-interventnih-ukrepih-za-zajezitev-epidemije-covid-19-in-omilitev-njenih-posledic-za-drzavljane-in-gospodarstvo.

Sorodne novice

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice