Spletna delavnica »Omilimo posledice dolgotrajnega sedenja na delovnem mestu z aktivnimi odmori"

Ker številna delovna mesta v vse večji meri vključujejo dolgotrajno sedenje in ker je vedno več dokazov o zdravstvenih težavah, povezanih s sedečim življenjskim slogom, se je EU-OSHA odločila, da bo dolgotrajno sedenje izpostavila kot eno izmed prioritet evropske kampanje Zdravo delovno okolje 2020-2022: Naredimo breme lažje za zdrava delovna mesta (https://healthy-workplaces.eu/sl).

MDDSZ ter Športna unija Slovenije tako v podporo kampanji organizirata brezplačno spletno delavnico »Omilimo posledice dolgotrajnega sedenja na delovnem mestu z aktivnimi odmori«, ki bo potekala v četrtek, 10. junija 2021, med 9. in 11.uro.

Delavnica je namenjen zlasti delodajalcem, strokovnim delavcem za varnost pri delu, kadrovskim delavcem, delavcem in delavskim zaupnikom za varnost in zdravje pri delu ter vsem, ki jih zanima preprečevanje in obvladovanje kostno-mišičnih obolenj, povezanih z delom.

Prijave zbirajo na naslovu https://form.jotform.com/211382702701344 do 8. junija 2021.

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice