Še 4 dni za evidentiranje kandidatov za člane odborov sekcij ZDS za mandat 2012-2016

Člane ZDS vabimo, da se v delovanje Združenja delodajalcev Slovenije aktivno vključite, zato vas pozivamo k posredovanju predlogov za evidentiranje kandidatov za člana odbora sekcij in predstavnika sekcije v skupščini ZDS - ROK 15.4.2016.

Člane Združenja delodajalcev Slovenije (ZDS) obveščamo, da se ROK za posredovanje predlogov za evidentiranje kandidatov za člana odbora sekcij za mandat 2016-2020 izteče v petek, 15.4.2016 (upoštevane bodo le kandidature, ki bodo najkasneje na ta dan – vsaj po elektronski pošti - prispele na naš naslov).

Z 8.3.2016 so začele potekati aktivnosti za volitve v organe Združenja delodajalcev Slovenije. Ponovno vas vabimo, da se v delovanje Združenja delodajalcev Slovenije aktivno vključite, zato vas v skladu s Statutom ZDS ter sklepom Upravnega odbora ZDS, z dne 8.3.2016 o izvedbi volitev v organe ZDS, pozivamo k posredovanju predlogov za evidentiranje kandidatov za člana odbora sekcij in predstavnika sekcije v Skupščini ZDS.

Prosimo, da vaše pisne predloge za evidentiranje kandidatov na priloženem obrazcu (Priloga 1) posredujete na naslov:
Združenje delodajalcev Slovenije, Dimičeva 9, 1000 Ljubljana, s pripisom »za volitve ZDS« najkasneje do 15. aprila 2016.

Na podlagi zbranih kandidatur bodo potekale volitve v odbore sekcij po pošti od 22. aprila do 6. maja 2016 (22. aprila 2016 vam bo poslana glasovnica za volitve po navadni pošti).

Zahvaljujemo se vam za sodelovanje!

Milan Lukić
Predsednik Združenja delodajalcev Slovenije

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice