Prijavite svoj družbeno odgovorni partnerski projekt!

Rok za prijavo za Nagrado družbeno odgovornih podjetniških praks za partnerstva, inovacije in spremembe je podaljšan do 7.5.2018!

Mreža za družbeno odgovornost Slovenije je podaljšala rok za prijavo na razpis za Nagrado družbeno odgovornih podjetniških praks za partnerstva, inovacije in spremembe 2018 do 7. maja 2018.

Nagrada je osredotočena na uspešna partnerstva med podjetjem ter najmanj enim neprofitnim deležnikom. Posebna pozornost je namenjena inovacijam z namenom spodbujanja podjetij pri ustvarjanju inovativnih rešitev za naslavljanje trajnostnih vprašanj. Nagrada vključuje kriterije, povezane s pozitivnimi učinki partnerstva, tako na družbo kot na podjetje. Prav tako se posebno pozornost namenja celostni obravnavi družbene odgovornosti.

Nagrado sestavljata 2 kategoriji: kategorija za partnerstva z majhnimi in srednje velikimi podjetji in kategorija za partnerstva z velikimi podjetji.

Vabimo vas, da predstavite družbeno odgovorne projekte, ki so inovativni, izkazujejo pozitivne učinke na družbo in si zaslužijo, da jih predstavite širši javnosti!

Zakaj sodelovati?

  • brezplačna prijava
  • enostavna projektna dokumentacija
  • predstavite svoj projekt in si povečajte svoj ugled kot družbeno odgovorno podjetje
  • medijska izpostavljenost
  • strokovna evalvacija strokovne žirije vašega projekta
  • brezplačna udeležba na konferenci o družbeni odgovornosti znotraj EU za zmagovalce

 

Kako se prijavite?

Izpolnite razpisno dokumentacijo, ki je objavljena na www.mdos.si in jo oddajte do 7.5.2018.

Med prijavljenimi izzivi bomo izbrali finaliste v vsaki kategoriji, ki bodo svoj projekt predstavili pred strokovno žirijo in na konferenci Trendi na področju družbene odgovornosti.

Zmagovalci bodo razglašeni 5. junija 2018.

Rok za prijavo je 7.5.2018

Sodelovanje na razpisu je brezplačno!

 

Za več informacij in razpisno dokumentacijo obiščite spletno stran Mreže za družbeno odgovornost Slovenije.

Koordinator projekta: Mreža za družbeno odgovornost Slovenije

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice