Podaljšan rok za sodelovanje: Nacionalna strateška e-platforma za aktivno in zdravo staranje na delovnem mestu

V okviru projekta »Razvoj celovitega poslovnega modela za delodajalce za aktivno in zdravo staranje zaposlenih (POLET)« bo vzpostavljena NACIONALNA STRATEŠKA E-PLATFORMA ZA AKTIVNO IN ZDRAVO STARANJE NA DELOVNEM MESTU.

Omenjena platforma bo novost na področju aktivnega in zdravega staranja v Sloveniji in bo zagotavljala prostor za povezovanje in srečevanje različnih akterjev na področju aktivnega in zdravega staranja ter bo predstavljala stičišče aktualnih informacij, vsebin, strokovno-informativnih gradiv, podpornih orodij in dobrih praks s tega področja.

Na strateški platformi bi v ta namen želeli predstaviti čim več dobrih praks s strani podjetij, ki bodo v navdih ostalim podjetjem, ki se tovrstnih praks šele začenjajo lotevati.


Če želite, da se vaše podjetje z dobro prakso vključi v vsebino omenjene nacionalne platforme, vas prosimo, da se prijavite:

1. z izpolnitvijo obrazca, ki je priložen v priponki levo.

Skupaj z oddanim obrazcem prosimo, da priložite tudi fotografijo, ki se lahko objavi v okviru predstavljene dobre prakse. Fotografija lahko predstavlja rezultat vaše dobre prakse ali kako drugače predstavlja vaše podjetje.

Izpolnjen obrazec (izpolnjen v Wordu) skupaj s fotografijami pošljite na naslov podpora@projekt-polet.si

2. izpolnite elektronski obrazec, h kateremu lahko dodate tudi fotografije v Google forms:https://forms.gle/S2Fn8knawhEJa21L6.


Rok za oddajo dobre prakse je 15.1.2022.


Vse zbrane dobre prakse bodo objavljene na omenjeni platformi, ki bo ugledala luč sveta predvidoma v začetku leta 2022.

Za vsa morebitna vprašanja se obrnite na naslov: podpora@projekt-polet.si

 

POLET logotip Barvni     ZDS logo RS     ZDS logo EU skladi

 

Projekt POLET sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

 

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice