Podaljšan rok za prijavo za Slovensko nagrado za družbeno odgovornost - HORUS 2022

IRDO – Inštitut za razvoj družbene odgovornosti je v sodelovanju s številnimi podpornimi partnerji, med katerimi je tudi Združenje delodajalcev Slovenije, septembra objavil 14. razpis za HORUS 2022 – Slovensko nagrado za družbeno odgovornost in trajnostni razvoj. Letošnja novost je možnost pridobitve certifikata, ki ga podeljuje neodvisna komisija za certificiranje.

Rok za prijavo na 14. razpis HORUS 2022 je podaljšan do vključno 5. novembra 2022. Vabljeni k prijavi.

Glavni namen razpisa HORUS, ki ga organizira IRDO – inštitut za razvoj družbene odgovornosti v sodelovanju s podpornimi partnerji, je prepoznati in nagraditi celovite pristope pravnih oseb in posameznikov pri upravljanju svojih vplivov na okolje, družbo in gospodarstvo. Podjetja vseh vrst in velikosti (mikro, majhna, srednje velika, velika in socialna) ter zavodi in druge organizacije lahko kandidirajo v dveh kategorijah: Nagrada za strateško celovitost pravne osebe (za strateški pristop podjetij, zavodov k družbeni odgovornosti) ter Priznanja za projekt (za sodelovanje gospodarstva, šolstva in mladih). Objavljena sta še dva razpisa za posebna priznanja, kjer prijavnine ni: Posebno priznanje posamezniku, ki deluje v kontekstu družbene odgovornosti in Posebno priznanje novinarju/ki. Letošnja novost je možnost pridobitve certifikata, ki ga IRDO razvija v sodelovanju s podpornim partnerjem TÜV Avstrija.

Več informacij o razpisu in postopku prijave najdete na spletni strani HORUS.

2022 09 banner Horus 750x150px

Sorodne novice

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice