Odprt razpis za Slovensko nagrado za družbeno odgovornost - HORUS 2022

IRDO – Inštitut za razvoj družbene odgovornosti je v sodelovanju s številnimi podpornimi partnerji, med katerimi je tudi Združenje delodajalcev Slovenije, objavil 14. razpis za HORUS 2022 – Slovensko nagrado za družbeno odgovornost in trajnostni razvoj.

Letošnja novost je možnost pridobitve certifikata, ki ga podeljuje neodvisna komisija za certificiranje.

Organizatorji k sodelovanju vabimo profitne in neprofitne osebe vseh velikosti, med njimi podjetja, zavode, neprofitne in druge organizacije, lokalne skupnosti, osebe javnega prava, novinarje in posameznike, ki delujejo družbeno odgovorno.

Z nagrado in certifikatom HORUS organizatorji prepoznavamo, strokovno potrjujemo in nagrajujemo celovite pristope pravnih oseb in posameznikov k družbeni odgovornosti in trajnostnemu razvoju.

Za prijavitelje bo 13. septembra pripravljen brezplačni seminar, prijave se zbirajo do 31. oktobra letos, nagrade pa bodo podeljene 9. decembra 2022.

Več informacij najdete na spletni strani HORUS.

2022 09 banner Horus 750x150px

 

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice