Izobraževanje na temo upravljanja raznolikosti

V okviru projekta I.D.E.A.S., katerega podporni partner je tudi ZDS, bo dne 28.5.2018 v Ljubljani potekalo izobraževanje na temo upravljanja raznolikosti.

Akreditirani svetovalki za raznolikost v British Council-u ga. Sarah Bagshaw in ga. Popi Fasianou bosta predstavili način podpiranja raznolikosti preko razumevanja in naslavljanja nezavedne pristranosti ter pristop British Council-a k upravljanju z raznolikostjo, orodja ter njihovo strategijo.

Nemogoče se je izogniti hitrim pomislekom o ljudeh. Kdo je močnejši in kdo šibkejši? Kdo je skrben in kdo agresiven? Komu lahko zaupamo in kdo je kompetenten? Temu rečemo nezavedna pristranost (unconscious bias). V zadnjih letih je zaslediti velik porast znanstvenih raziskav na temo nezavedne pristranosti in iskanjem rešitev za preprečevanje njenega negativnega vpliva na naše odločitve. Le-ta namreč močno vpliva na naše zaznavanje, odločitve in način vstopanja v interakcije.

Prijava na izobraževanje: https://www.1ka.si/a/165397

Več informacij o izobraževanju: listina@raznolikost.eu

Več informacij o projektu: http://www.raznolikost.eu/projekt-i-d-e-a-s/

Udeležba na izobraževanju je brezplačna, sofinancirana s strani Evropske Komisije, Generalnega direktorata za pravosodje in potrošnike.

Vljudno vabljeni.

Ekipa Listine raznolikosti Slovenija

 

ZDS LOGOTIPI EU 150px

Co-funded by the Rights, Equality and Citizenship Programme of the European Union

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice