Brezplačna strokovna pomoč pri izvajanju, načrtovanju in evalvaciji promocije zdravja na delovnem mestu

Imate vprašanje ali dilemo v zvezi z izvajanjem promocije zdravja na delovnem mestu? Posvetujte se s strokovnjakom!

Delodajalcem je v okviru projekta »Razvoj interaktivnega orodja za delodajalce za načrtovanje, izvajanje in evalvacijo ukrepov promocije zdravja na delovnem mestu« (ISOP) na voljo brezplačna strokovna pomoč in podpora pri načrtovanju, izvajanju in evalvaciji promocije zdravja na delovnem mestu (v nadaljevanju PZD) v obliki telefonskih in e-svetovanj.

Izkušeni svetovalci vam pomagajo v primeru:

  • vprašanj v zvezi z načrtovanjem PZD (npr. kako izvedemo analizo potreb zaposlenih na področju PZD, kakšni ukrepi so primerni za uresničevanje posameznih ciljev (npr. zmanjšati stres zaposlenih, povečati telesno aktivnost zaposlenih), kako pripravimo načrt izvajanja PZD ipd.),
  • vprašanj v zvezi z izvajanjem PZD (npr. kako motiviramo zaposlene za udeleževanje aktivnosti PZD, kako spremljamo izvajanje aktivnosti PZD ipd.),
  • vprašanj v zvezi z evalvacijo PZD (npr. kako pripravimo načrt evalvacije, kaj vse lahko evalviramo ipd.),
  • osnovnih pravnih vprašanj v zvezi s PZD (npr. kaj vse moramo narediti v okviru PZD, da zadostimo Zakonu o varnosti in zdravju pri delu ipd.).

 

Telefonska svetovanja so na voljo vsak torek (razen med prazniki) med 9.00 in 11.00 uro na številki 040 330 104. E-svetovanje vam je na voljo vsak dan v tednu. Koristite ga tako, da na spletni platformi www.zdrav-na-delu.si v meniju Svetovanja – E-svetovanje izpolnite spletni obrazec. Odgovor na vaše vprašanje boste prejeli najkasneje v roku treh delovnih dni.

 

Vsa svetovanja so popolnoma zaupna.

 

Obiščite spletno platformo www.zdrav-na-delu.si!

 

Na spletni platformi so vam poleg e-svetovanj na voljo tudi različna strokovno-informativna gradiva, ki vam lahko pomagajo pri izvajanju promocije zdravja na delovnem mestu. Prav tako lahko v bazi primerov domačih dobrih praks objavite dobro prakso s področja promocije zdravja na delovnem mestu, ki jo izvajate v vašem podjetju. Baza se bo sproti polnila, prav tako bomo stalno objavljali nova gradiva, v letu 2016 pa bo izdelano tudi interaktivno spletno orodje, ki vam bo v pomoč pri načrtovanju, izvajanju in evalvaciji promocije zdravja na delovnem mestu.

Pridružite se nam!

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice