Webinar: Varnost in zdravje pri delu v času epidemije COVID-19 in po njej

Dodajte v koledar
13:00 - 14:30

Webinar

Kotizacija

Člani ZDS

Brezplačno

Nečlani ZDS

Brezplačno

Prijava na dogodek

Prijave sprejemamo do zapolnitve mest oziroma na zadnji delovni dan pred izvedbo izobraževanja, do 10:00 ure. 

Prosimo, da nam morebitno odsotnost oz. odjavo sporočite pravočasno na elektronski naslov info@zds.si.

Dodatne informacije

Martin Šmalčič
E-naslov: martin.smalcic@zds.si 

Webinar bo potekal preko aplikacije Zoom. Za udeležbo na webinarju si lahko predhodno naložite aplikacijo ali pa boste to storili pred dogodkom po prejetih navodilih. 
Navodila ter povezavo za spremljanje in udeležbo na webinarju boste prejeli dan pred dogodkom na e-naslov, ki ga boste navedli pri prijavi na dogodek.

Priporoči izobraževanje

Izobraževanje lahko priporočite svojim znancem, tako, da v polje vpišete elektronski naslov.

pošlji povezavo

Delodajalci smo se z razglasitvijo epidemije COVID-19 znašli v situaciji, ki zahteva potrebo po sprejetju preventivnih ukrepov in reorganizaciji delovnega procesa. S koncem razglašene epidemije pa je pričakovati, da bo tudi v bodoče potrebno delovno okolje prilagajati vsem novim okoliščinam.

Delodajalcem se v danih okoliščinah svetuje, da v izvajanje nalog, ki so namenjene zaščititi delavcev pred okužbo, vključujejo službe za varnost in zdravje pri delu ter upoštevajo navodila specialistov medicine dela.

Za delodajalce tako organiziramo in vas hkrati vabimo na webinar: Varnost in zdravje pri delu v času epidemije COVID-19 in po njej, na katerem bo z nami specialistka medicine dela prim. mag. Irena Manfredo, dr. med. - Medicina dela, prometa in športa d.o.o.

Specialistka medicine dela bo na webinarju uvodoma na kratko predstavila preventivne ukrepe in priporočila za delodajalce, možne organizacijske ukrepe, pomembne ukrepe za zmanjšanje tveganja okužbe ter podala praktične izkušnje iz delovnih organizacij, v nadaljevanju pa bo odgovarjala na vaša zastavljena vprašanja.

Prosimo, da vsa vprašanja predhodno posredujete na elektronski naslov: delodajalci@zds.si, vprašanja pa bo mogoče zastaviti tudi neposredno na samem webinarju.

 

ZDS logo EU skladi     ZDS logo RS    eVZD Logotip brez slogana obrezan

Projekt sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Predavatelji

Prim.mag. Irena

Prim.mag. Irena Manfredo, dr. med., spec. medicine dela, prometa in športa, CIPP

Medicina dela, prometa in športa d.o.o., Zasebna specialistična ordinacija

Irena Manfredo je zdravnica, primarijka, magistrica znanosti, specialistka medicine dela, prometa in športa. Od pomladi 1998 ima zasebno ordinacijo medicine dela v Zagorju. Pogosto predava na kongresih doma in v tujini. V Ameriki je zaključila enoletni študij pozitivne psihologije. Je tudi navdušena vrtnarka in športnica.

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice