Učinkovito upravljanje in vpeljevanje želenih sprememb

Izobraževanje je žal odpovedano!

Dodajte v koledar
09:00 - 14:00

ZDS, Predavalnica – visoko pritličje, Dimičeva 9, 1000 Ljubljana

ali kot WEBINAR 💻

Kotizacija

Člani ZDS

140,00 €

Nečlani ZDS

190,00 €

DDV NI VKLJUČEN!

Vključuje udeležbo na izobraževanju, gradivo (in pogostitev).

Pri plačilu kotizacije upoštevajte popuste, ki se seštevajo:

 • dva ali več udeležencev -10 % popust za vsakega udeleženca.

👉 Izobraževanje je pripravljena za izvedbo v obeh oblikah, izvedbo v predavalnici kot tudi spletno oz webinar. Izvedba v predavalnici bo potekala v majhni skupini v skladu z upoštevanjem navodil NIJZ in z vso odgovornostjo po izvedbi z ustrezno zaščito za udeležence, predavatelje in vse prisotne na izvedbi izobraževanja. Poskrbeli bomo za prostor med udeleženci in potrebna zaščitna sredstva.

👉 Prosimo, da v opombo zapišete katera oblika bolj ustreza vašim željam. Na spletno - webinar izvedbo bo naknadno upoštevan dodatni 20% popust.

Prosimo, da kotizacijo poravnate pred pričetkom na transakcijski račun št. SI56 0201 1001 5672 692. Ob registraciji priložite dokazilo o plačilu.

Proračunski uporabniki vpišite ob elektronski prijavi v polje opombe rok plačila, ob registraciji predložite naročilnico.

Prijava na dogodek

Prijave sprejemamo do zapolnitve mest oziroma na zadnji delovni dan pred izvedbo izobraževanja, do 10:00 ure. Za morebitna vprašanja smo na voljo na 01/563 48 87.

Pisne odjave (info@zds.si) upoštevamo do 2 delovnih dni pred začetkom izobraževanja, sicer zaračunavamo kotizacijo v celoti.

Izobraževanje bo zvedeno v manjši skupini do 10 udeležencev in v skladu z vsemi navodili NIJZ. V kolikor na razpisan datum izobraževanja ne bo možno izvesti v živo bo le ta izveden v obliki spletnega seminarja oz. webinarja. V tem primeru bo ustrezno znižana tudi sama cena dogodka.

Ali vam razpisan termin ne ustreza? Ali ste zamudili s prijavo na izobraževanje? Pišite nam na e-naslov martin.smalcic@zds.si, obvestili vas bom o novem terminu.

Dodatne informacije

Telefon: 01 563 48 87, Martin Šmalčič
E-naslov: martin.smalcic@zds.si 

Udeleženci izobraževanja imajo zagotovljeno brezplačno parkiranje do zasedbe mest na zunanjem parkirišču, za zapornico. Navodila za parkiranje.

Priporoči izobraževanje

Izobraževanje lahko priporočite svojim znancem, tako, da v polje vpišete elektronski naslov.

pošlji povezavo

Za spremembe pravimo, da so edina stalnica v življenju.

In spreminjanje je navadno eden od prvih pogojev za uspešno delovanje podjetij in organizacij "na dolgi rok". Zato je za vodje zelo pomembno, da znajo uspešno vpeljevati spremembe. V človeški naravi je upiranje spremembam povsem naravno. Spremembe predstavljajo določeno tveganje in napor, zato jih zaposleni velikokrat vidijo kot nekaj, kar jih ogroža. Odpor proti spremembam je torej naraven in pričakovan, potrebno pa ga je znati minimalizirati in pomagati zaposlenim, da spremembe sprejmejo. S poznavanje psiholoških značilnosti - čustvenih faz, s katerimi se sooča posame-znik ob spremembah, je to veliko lažje in tudi bolj učinkovito.

dandelion 2817950 1920

Govorili bomo o naslednjih vsebinah:

 • zaželene in nezaželene spremembe,
 • vpeljevanje sprememb,
 • osnovne zakonitosti spreminjanja posameznika in skupine,
 • čustven odziv posameznika na spremembo:
 1. faza imobilizacija
 2. faza zavračanja realnosti
 3. faza frustracije
 4. faza poslavljanja
 5. faza sprejemanja spremembe in graditev nove identitete
 • zastoji in težave posameznikov na posameznih nivojih
 • kako lahko vplivamo na hitrejše sprejemanje sprememb pri sodelavcih
 • ustrezne intervencije vodje v posameznih fazah
 • ustrezna dinamika vpeljevanja sprememb,
 • učinkovita komunikacija ob predvidenih spremembah.

Predavatelji

univ.dipl.psih. Nikolaj

univ.dipl.psih. Nikolaj Mejaš

O.K. Consulting d.o.o.

Nikolaj Mejaš, univ.dipl.psih. je soustanovitelj ter direktor podjetja O. K. Consulting d.o.o., je strokovnjak na področju svetovanja, izobraževanja, coachinga in treniranja na različnih področjih poslovne psihologije, največ iz vodenja in prodaje. Za njim je več kot dvajset let dela na področju usposabljanju, svetovanja, izobraževanja ter treniranja na različnih področjih poslovne psihologije. Njegovo strokovno delo temelji na transakcijski analizi, kognitivni psihologiji, behavioralni psihologiji in na nevro-lingvističnem programiranju. Je eden od TOP 10 predavateljev 2008 in 2009. (Priznanje je v letih 2005 do 2010 podeljevalo podjetje Planet GV).

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice