WEBINAR: Oblikovanje dobrih poslovnih odnosov in pomen učinkovite komunikacije na delovnem mestu

Dodajte v koledar
13:00 - 14:15

Webinar

Kotizacija

Člani ZDS

Brezplačno

Nečlani ZDS

Brezplačno

Prijava na dogodek

Prijave sprejemamo do zapolnitve mest oziroma na zadnji delovni dan pred izvedbo izobraževanja, do 10:00 ure. 

Prosimo, da nam morebitno odsotnost oz. odjavo sporočite pravočasno na elektronski naslov info@zds.si.

Dodatne informacije

Martin Šmalčič
E-naslov: martin.smalcic@zds.si 

Webinar bo potekal preko aplikacije Zoom. Za udeležbo na webinarju si lahko predhodno naložite aplikacijo ali pa boste to storili pred dogodkom po prejetih navodilih. 
Navodila ter povezavo za spremljanje in udeležbo na webinarju boste prejeli dan pred dogodkom na e-naslov, ki ga boste navedli pri prijavi na dogodek.

Priporoči izobraževanje

Izobraževanje lahko priporočite svojim znancem, tako, da v polje vpišete elektronski naslov.

pošlji povezavo

Pozitivni poslovni odnosi vplivajo na delovno motivacijo posameznika in preprečujejo izgorelost na delovnem mestu. Ključna pri tem je tudi učinkovita komunikacija med zaposlenimi. Komunikacija je pomemben element delovnega okolja in odnosov in je povezovalno stičišče med zaposlenimi, zato je potrebno razmišljati o oblikovanju učinkovite komunikacije.

V času epidemije Covid je komunikacija z zaposlenimi preko elektronskih poti postala nova realnost. Prav tako pa se je pri tem potrebno zavedati, da nas v prihodnje čaka vračanje na delovna mesta in ponovno vzpostavljanje odnosov in komunikacije med zaposlenimi in vodstvom in zaposlenimi.

Vabljeni, da se nam pridružite na brezplačnem webinarju, na katerem bo z nami ga. Melita Kuhar. Strokovnjakinja vam bo na voljo tudi za vaša morebitna vprašanja in komentarje.  

Združenje delodajalcev Slovenije izvaja projekt »Pogajalska šola – Usposabljanje delodajalcev za socialni dialog (Pogajalska šola 2)«, katerega namen je krepiti kapacitete socialnih partnerjev za učinkovitejša pogajanja na nacionalni, panožni in podjetniški ravni. V ta namen organizira sklop delavnic. 

 ZDS logo EU skladi    ZDS logo RS    pogajalska sola ZDS lezeca 200px2

Projekt sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada. 

Predavatelji

Melita

Melita Kuhar

www.svetovalnica.si

Vse okoli nas so odnosi, ki jih Melita raziskuje s strastjo in radovednostjo. Je univerzitetna diplomirana socialna pedagoginja in diplomirana socialna delavka, vodi svojo Svetovalnico že več kot desetletje. Njena razmišljanja objavljajo mnoge popularne revije in portali, izdala je tudi pet knjig, ki vse govorijo o odnosih: Iskreno o partnerstvu, Iskreno o vzgoji in najstnikih, Iskreno o intimnosti, Iskreno o osebni rasti in Iskreno o družinskih odnosih. Vsi smo vpeti v katerega od odnosov, tokrat pa več o zdravih odnosih na delovnem mestu.

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice