Kako pomagati ranjenim odnosom v kolektivu in okrepiti zaupanje?

Dodajte v koledar
09:00 - 12:00

ZDS, predavalnica – visoko pritličje, Dimičeva 9, 1000 Ljubljana

ali kot WEBINAR 💻

Kotizacija

Člani ZDS

130,00 €

Nečlani ZDS

179,00 €

DDV NI VKLJUČEN!

Vključuje udeležbo na izobraževanju, gradivo (in pogostitev).

Pri plačilu kotizacije upoštevajte popuste, ki se seštevajo: dva ali več udeležencev -10 % popust za vsakega udeleženca!

👉 Izobraževanje je pripravljena za izvedbo v obeh oblikah, izvedbo v predavalnici kot tudi spletno oz webinar. Izvedba v predavalnici bo potekala v majhni skupini v skladu z upoštevanjem navodil NIJZ in z vso odgovornostjo po izvedbi z ustrezno zaščito za udeležence, predavatelje in vse prisotne na izvedbi izobraževanja. Poskrbeli bomo za prostor med udeleženci in potrebna zaščitna sredstva.

👉 Prosimo, da v opombo zapišete katera oblika bolj ustreza vašim željam. Na spletno - webinar izvedbo bo naknadno upoštevan dodatni 20% popust.

Prosimo, da kotizacijo poravnate pred pričetkom na transakcijski račun št. SI56 0201 1001 5672 692. Ob registraciji priložite dokazilo o plačilu.

Proračunski uporabniki vpišite ob elektronski prijavi v polje opombe rok plačila, ob registraciji predložite naročilnico.

Prijava na dogodek

Prijave sprejemamo do zapolnitve mest oziroma na zadnji delovni dan pred izvedbo izobraževanja, do 10:00 ure. Za morebitna vprašanja smo na voljo na 01/563 48 87.

Pisne odjave (info@zds.si) upoštevamo do 2 delovnih dni pred začetkom izobraževanja, sicer zaračunavamo kotizacijo v celoti.

Izobraževanje bo zvedeno v manjši skupini do 10 udeležencev in v skladu z vsemi navodili NIJZ. V kolikor na razpisan datum izobraževanja ne bo možno izvesti v živo bo le ta izveden v obliki spletnega seminarja oz. webinarja. V tem primeru bo ustrezno znižana tudi sama cena dogodka.

Ali vam razpisan termin ne ustreza? Ali ste zamudili s prijavo na izobraževanje? Pišite nam na e-naslov martin.smalcic@zds.si, obvestili vas bom o novem terminu.

Dodatne informacije

Telefon: 01 563 48 87, Martin Šmalčič
E-naslov: martin.smalcic@zds.si 

Udeleženci izobraževanja imajo zagotovljeno brezplačno parkiranje do zasedbe mest na zunanjem parkirišču, za zapornico. Navodila za parkiranje.

Priporoči izobraževanje

Izobraževanje lahko priporočite svojim znancem, tako, da v polje vpišete elektronski naslov.

pošlji povezavo

Odnosi v kolektivu so zrcalo vodenja in če želimo pomagati kolektivu, moramo pomagati vodjem, da se bodo lažje soočali z izzivi vodenja in znali in zmogli ustrezno poskrbeti za svoje ljudi. Obenem moramo podpreti kadrovske, komunikacijske in druge strokovnjake v organizaciji, ki lahko pomagajo s svojim strokovnim znanjem.
Cilj je okrepiti organizacijsko kulturo, profesionalno vodenje, zdrave odnose in sodelovanje, ob zavedanju, da tu ni hitrih poti in bližnjic. Vendar si moramo prizadevati, da zapletena razmerja in odnosi zaživijo na bolj zdravih temeljih in se v kolektiv spet povrnejo zaupanje, spoštovanje in varnost.

Komu je izobraževanje namenjeno?

Direktorjem podjetij, vodjem in direktorjem kadrovskih služb ter ostalih področij v podjetju, zaposlenim v kadrovski službi, komunikatorjem, vodjem in zaposlenim na področju izobraževanja in razvoja zaposlenih ter vsem, ki jih tematika zanima.

ODNOSI

Program izobraževanja:

  • Kako graditi organizacijsko kulturo spoštovanja, zaupanja in varnosti
  • Krizne situacije, afere, anonimke, govorice in druge hude zgodbe iz naslova ranjenih odnosov v kolektivu
  • Kaj je mogoče storiti za boljše odnose in vodenje, boljše rezultate in manj hudih zgodb
  • Kako lahko vodstvo prispeva v dvigu organizacijske kulture in kako ga pri tem podpreti
  • Vaši kadrovski, komunikacijski in drugi strokovnjaki v podjetju so neprecenljivi
  • Kako lahko k boljšim odnosom prispeva vsakdo od zaposlenih
  • Kako okrepiti sodelovanje in spodbujati občutek pripadnosti organizaciji

Odmor s pogostitvijo in druženjem je predviden ob 10:45 uri.

Predavatelji

dr. Damjana

dr. Damjana Pondelek

Urednica d.o.o.

Dr. Damjana Pondelek, direktorica podjetja Urednica, je strokovnjakinja za strateški in krizni management in strateška svetovalka vodstvom in kolektivom v zahtevnih okoliščinah. Te so močna spodbuda za nujne organizacijske spremembe, stabilno rast in krepitev podjetja, vodstva in sodelavcev. Podjetja spremlja v obdobju sprememb in pri tem svetuje lastnikom, vodstvu in sodelavcem.

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice