WEBINAR: Kako izpolnjevati obrazce za prijavo škode po poplavah?

Dodajte v koledar
12:00 - 13:30

WEBINAR

Kotizacija

Člani ZDS

Brezplačno

Nečlani ZDS

Brezplačno

Prijava na dogodek

Prijave sprejemamo do 24.8.2023 do 14. ure.

Prosimo, da nam morebitno odsotnost oz. odjavo sporočite pravočasno na elektronski naslov delodajalci@zds.si.

Dodatne informacije

Webinar bo potekal preko aplikacije Zoom in bo sneman.

Za udeležbo na webinarju si lahko predhodno naložite aplikacijo ali pa boste to storili pred dogodkom po prejetih navodilih. 

Navodila ter povezavo za spremljanje in udeležbo na webinarju boste prejeli dan pred dogodkom na e-naslov, ki ga boste navedli pri prijavi na dogodek.

Priporoči izobraževanje

Izobraževanje lahko priporočite svojim znancem, tako, da v polje vpišete elektronski naslov.

pošlji povezavo

V dogovoru z Ministrstvom za gospodarstvo, turizem in šport delodajalske organizacije organiziramo brezplačni webinar, na katerem boste pridobili vse potrebne informacije glede pravilnega izpolnjevanja obrazcev za prijavo škode na strojih, opremi, zalogah in zaradi izpada prihodka, kakor tudi glede vlog za povračila nadomestil plač zaradi višje sile in čakanja na delo ter glede prijave škode na infrastrukturi.

Na vaša vprašanja bodo odgovarjali predstavniki pristojnih ministrstev, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport, Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, Ministrstva za finance ter Ministrstva za naravne vire in prostor. 

Na nekatera najpogostejša vprašanja Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport pripravlja tudi gradivo z odgovori, ki bo v kratkem objavljeno na njihovi spletni strani.

Načrtuje se tudi izvedba še enega podobnega dogodka, in sicer predvidoma v tednu od 28.8. do 1.9.2023.

Logotipi 5D 1

 

MGTS poplave 1

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice