december 2023

09:00 - 11:00 Delodajalska akademija

WEBINAR: Zaposlite Chat GPT kot učinkovitega zaposlenega v podjetju

Na predavanju boste izvedeli vse, kar morate vedeti o novem brezplačnem AI orodju, s katerim boste prihranili desetine ur dela, saj bo le-to za vas opravil Chat GPT, prav tako pa boste prihranili tudi denar, saj boste Chat GPT lahko uporabljali namesto najemanja zunanjih sodelavcev.

Preberite več

november 2023

09:00 - 12:30 Delodajalska akademija

Postal sem zaupnik po Zakonu o zaščiti prijaviteljev, kaj pa zdaj❔

Če ste bili določeni za zaupnika po Zakonu o zaščiti prijaviteljev, Vas vabimo na seminar na katerem boste izvedeli, katere so vaše naloge in odgovornosti v zvezi z obravnavo prijave in zaščito prijavitelja ter se na konkretnih praktičnih primerih naučili, kako obravnavati prijavo.
NOVO❗

Preberite več
09:00 - 10:15 Dogodki v okviru projektov ZDS

WEBINAR: Zdravstveni vidiki mobilnosti zaposlenih

Brezplačno izobraževanje v okviru projekta SmartMOVE.

S spodbujanjem aktivnega prihoda na delo in ozaveščanjem o škodljivosti sedečega življenjskega sloga lahko občutno pripomoremo k splošnemu zdravju zaposlenih. Aktivni prihodi na delo (hoja, kolesarjenje) manjšajo povprečno letno bolniško odsotnost in večajo splošno zadovoljstvo zaposlenih. Na izobraževanju bodo predstavljena trenutna spoznanja vpliva trajnostne mobilnosti na zdravje zaposlenih ter učinkoviti pristopi za spodbujanje zdravja v podjetjih in ustanovah.

Preberite več