september 2024

09:00 - 12:15 Delodajalska akademija

WEBINAR: Zakonsko obvezni delovnopravni akti

Novi zakoni zahtevajo nove interne akte; Kateri interni akti so zakonsko obvezni in kateri ključni za uspešno poslovanje?
Na webinarju vam bomo podali ključne informacije, kateri akti so zakonsko obvezni ter kateri ključni.

Preberite več
10:00 - 11:30 Delodajalska akademija

WEBINAR: Zagotavljanje pravice do odklopa

Ker se 16.11. približuje, bomo na krajšem seminarju pojasnili kaj pomeni pravica do odklopa, kako jo ureja Zakon o delovnih razmerjih in kakšni so primeri ureditev v praksi. Ukrepi, ki jih mora delodajalec določiti, se lahko bistveno razlikujejo glede na dejavnost, ki jo ta opravlja in glede na organizacijo dela pri delodajalcu, ter upoštevajoč morebitne druge posebnosti. Zato bodo na tem krajšem seminarju lahko delodajalci pridobili uporabne informacije za ureditev pravice pri sebi.

Preberite več
09:00 - 12:30 Delodajalska akademija

WEBINAR: Kibernetska varnost – nove zakonodajne zahteve

Pomembne novosti na zakonodajnem področju prinašata novo sprejeta novela Zakona o informacijski varnosti (ZInfV), ki bi morala biti v slovensko zakonodajo prenesena do oktobra 2024, in že sprejeta novela Evropske direktive NIS2*.

Preberite več

oktober 2024

09:00 - 12:15 Delodajalska akademija

Nevroprodaja - Moderni pristop k naprednejšim tehnikam prodaje

Nevroprodaja vam pomaga razumeti kupčeve navade in vedenje. Pomaga vam razumeti, kako se posamezni kupci odločajo in kako lahko to prepoznamo. Uspešno združuje znanja nevrolingvističnega programiranja, nevroznanosti, nevromarketinga, psihologije in komunikacije.

Preberite več
09:00 - 10:30 Delodajalska akademija

WEBINAR: Predsodki in zmote v procesu izbora kandidatov

Raziščite različne vrste pristranskosti in s pomočjo konkretnih primerov spoznajte, kako vplivajo na odločitve kadrovikov, vodij in direktorjev.
Naučite se prepoznavati in obvladovati pristranskosti ter odkrijte strategije za ustvarjanje bolj objektivnih metod zaposlovanja. Z vami bomo delili konkretne primere iz lastnih izkušenj in primerov uspešnih podjetij po svetu.

Preberite več
09:00 - 12:15 Delodajalska akademija

WEBINAR: Sedem korakov k skladnosti na področju varstva osebnih podatkov

Varstvo osebnih podatkov je kompleksno področje, ki zaradi neustavljivega razvoja tehnologije in spreminjajoče se zakonodaje od podjetij zahteva redno preverjanje obstoječega stanja, stalno izobraževanje zaposlenih in nenehno izboljševanje procesov na področju obdelave in varstva osebnih podatkov.

Preberite več
09:00 - 12:30 Delodajalska akademija

WEBINAR: Osnove računovodstva za neekonomiste

Osnovna znanja s področja ekonomike, računovodstva in davkov, ki vam jih želimo predstaviti in razumeti v našem kratkem seminarju, ki je namenjena prav vsem vam, ki ste odločevalci pri poslovnih odločitvah in se niste izobraževali s področja ekonomije.

Preberite več
09:00 - 13:00 Delodajalska akademija

WEBINAR: Notranja prijava po Zakonu o zaščiti prijaviteljev je tu, kaj pa zdaj?,

Rok v katerem so morali vsi zavezanci po Zakonu o zaščiti prijaviteljev sprejeti interni akt o zaščiti prijaviteljev, vzpostaviti notranje prijavne poti in določiti zaupnike. za vzpostavitev prijavnih poti se je iztekel.
Če ste bili določeni za zaupnika po Zakonu o zaščiti prijaviteljev, Vas vabimo na praktično delavnico v živo.

Preberite več
09:00 - 10:30 Delodajalska akademija

WEBINAR: Strategije za zadrževanje kadra

Največji izziv današnjega časa, s katerim se podjetja soočajo, ni zgolj pridobivanje kadra, ampak tudi zadrževanje le-tega.
Spoznajte pomembnost zadrževanja kadra in osvojite strategije s katerimi lahko dosežete, da kader ostane v vašem podjetju.

Preberite več
09:00 - 12:00 Delodajalska akademija

WEBINAR: Mobing na delovnem mestu

Na seminarju bodo obravnavani vsi vidiki soočanja s problematiko mobinga v podjetju!
❗ Ob udeležbi bodo udeleženci prejeli e-publikacijo 📚 ZDS z naslovom PREPREČIMO MOBBING - Praktični vodnik za zaposlene in delodajalce z dnevnikom mobbinga !

Preberite več