Delodajalec 6/2024

Avtor: Združenje delodajalcev Slovenije

Datum izida: 3. junij 2024

DD JUNIJ 2024 NASLOVNICA SPLET

Junija v novi številki revije Delodajalec ne prezrite:

  • Nova pojasnila - osnova za plačilo prispevkov od dohodkov iz drugih pravnih razmerij, ki se po ZDoh-2 štejejo za dohodek iz delovnega razmerja,
  • Fokus nadzora IRSD za leto 2024 na področju delovnih razmerij,
  • Oskrbovalski dopust

in še veliko več.

 

📢OBVESTILO

V reviji Delodajalec št. 6/2024, smo na strani 24, v primeru št. 1, napačno objavili znesek za izplačilo 1.119,37 EUR pod zap. št. 7. Pravilni znesek je 1.204,89 eur.

Za napako se opravičujemo.

Člani ZDS

13,00 €

Nečlani ZDS

30,00 €

DDV ni vključen!

Dostava plačljivih publikacij, naročenih v spletni trgovini, je vključena v ceno publikacije. S strani pravnih oseb naročene brezplačne publikacije Združenja delodajalcev Slovenije dostavlja kot pošiljko PPN – poštnino plača naslovnik preko Pošte Slovenija. V primeru, da naročnik – pravna oseba z istim nakupom kupi tudi plačljivo publikacijo, se stroškov poštnine ne zaračuna. Fizičnim osebam brezplačnih publikacij ne dostavljamo, možen je samo osebni prevzem na Združenju delodajalcev Slovenije.

* Če želite publikacijo naročiti po članski ceni, označite izbirno polje "Sem član ZDS" in vpišite osem mestno davčno številko (brez oznake SI) podjetja - člana ZDS.

Davčna številka je pravilna. Sistem vas bo samodejno preusmeril v košarico.

Podjetje z vpisano davčno številko ni član ZDS. Preverite pravilnost vpisa in poskusite ponovno. Vpišite le osem mestno davčno številko (brez oznake SI) podjetja - člana ZDS.

Izberite želeno količino:

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice