Delodajalec 6/2020

Avtor: Združenje delodajalcev Slovenije

Datum izida: 1. junij 2020

DD naslovnica junij 2020 SPLET

Junija 2020 v Delodajalcu ne prezrite:

  • Krizni dodatek in dopolnitev pojasnila glede pravilnega sporočanja podatkov o plačah na obrazcu ZAP/M
  • Razpis volitev sodnikov porotnikov delovnih sodišč
  • Vročanje odpovedi pogodbe o zaposlitvi delavcu

in še mnogo več…

 


1.6.2020 smo na spletni strani ZDS objavili posodobljene ključne poudarke Zakona o interventnih ukrepih za omilitev in odpravo posledic epidemije COVID-19 (ZIUOOPE), ki je bil 29. maja 2020 sprejet v Državnem zboru ter objavljen v Uradnem listu št. 80 z dne 30.5.2020: https://www.zds.si/sl/baza-znanja/koronavirus-kljucne-informacije-za-delodajalce/kljucni-poudarki-zakona-o-interventnih-ukrepih-za-omilitev-in-odpravo-posledic-epidemije-covid-19/.

Člani ZDS

13,00 €

Nečlani ZDS

19,20 €

DDV ni vključen!

Dostava plačljivih publikacij, naročenih v spletni trgovini, je vključena v ceno publikacije. S strani pravnih oseb naročene brezplačne publikacije Združenja delodajalcev Slovenije dostavlja kot pošiljko PPN – poštnino plača naslovnik preko Pošte Slovenija. V primeru, da naročnik – pravna oseba z istim nakupom kupi tudi plačljivo publikacijo, se stroškov poštnine ne zaračuna. Fizičnim osebam brezplačnih publikacij ne dostavljamo, možen je samo osebni prevzem na Združenju delodajalcev Slovenije.

* Če želite publikacijo naročiti po članski ceni, označite izbirno polje "Sem član ZDS" in vpišite osem mestno davčno številko (brez oznake SI) podjetja - člana ZDS.

Davčna številka je pravilna. Sistem vas bo samodejno preusmeril v košarico.

Podjetje z vpisano davčno številko ni član ZDS. Preverite pravilnost vpisa in poskusite ponovno. Vpišite le osem mestno davčno številko (brez oznake SI) podjetja - člana ZDS.

Izberite želeno količino:

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice