Delodajalec 2/2023

Avtor: Združenje delodajalcev Slovenije

Datum izida: 1. februar 2023

DD FEBRUAR 2023 NASLOVNICA SPLET

Februarja v Delodajalcu ne prezrite:

  • Prenos letnega dopusta – sodna odločba Vrhovnega sodišča
  • Je davčna uredba za prejemke iz delovnega razmerja podzakonski akt?
  • Minimalna plača v 2023

In še veliko več.

 


POPRAVEK:

V tiskanem izvodu revije Delodajalec februar 2023 je na strani 47 objavljen podatek o dnevnicah v RS nad 12 ur napačno zapisan, in sicer je pravilni znesek dnevnice 27,81 EUR in ne 87,81 EUR.

V priloženi elektronski verziji je znesek pravilno zapisan.


 

Člani ZDS

13,00 €

Nečlani ZDS

20,30 €

DDV ni vključen!

Dostava plačljivih publikacij, naročenih v spletni trgovini, je vključena v ceno publikacije. S strani pravnih oseb naročene brezplačne publikacije Združenja delodajalcev Slovenije dostavlja kot pošiljko PPN – poštnino plača naslovnik preko Pošte Slovenija. V primeru, da naročnik – pravna oseba z istim nakupom kupi tudi plačljivo publikacijo, se stroškov poštnine ne zaračuna. Fizičnim osebam brezplačnih publikacij ne dostavljamo, možen je samo osebni prevzem na Združenju delodajalcev Slovenije.

* Če želite publikacijo naročiti po članski ceni, označite izbirno polje "Sem član ZDS" in vpišite osem mestno davčno številko (brez oznake SI) podjetja - člana ZDS.

Davčna številka je pravilna. Sistem vas bo samodejno preusmeril v košarico.

Podjetje z vpisano davčno številko ni član ZDS. Preverite pravilnost vpisa in poskusite ponovno. Vpišite le osem mestno davčno številko (brez oznake SI) podjetja - člana ZDS.

Izberite želeno količino:

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice