Delodajalec 1/2015

Avtor: Združenje delodajalcev Slovenije

Datum izida: 2. januar 2015

D 2015 01

Januarja v Delodajalcu ne prezrite

• Uvedba prispevnih stopenj na študentsko delo zvišuje strošek delodajalcem

• Razumevanje davčne uredbe

• Nove najnižje osnove za plačilo prispevkov za socialno varnost od 1. januarja 2015

• Minimalna plača za leto 2015

• in še mnogo več...

Revija Delodajalec (1 tiskan izvod) je brezplačno na voljo članom Združenja delodajalcev Slovenije.

Za nečlane naročnina na tiskan izvod revije Delodajalec za leto 2015 znaša 160 EUR + DDV. Če se želite naročiti na redno prejemanje Delodajalca, izpolnite naročilnico.

Člani ZDS

13,00 €

Nečlani ZDS

16,00 €

DDV ni vključen!

Dostava plačljivih publikacij, naročenih v spletni trgovini, je vključena v ceno publikacije. S strani pravnih oseb naročene brezplačne publikacije Združenja delodajalcev Slovenije dostavlja kot pošiljko PPN – poštnino plača naslovnik preko Pošte Slovenija. V primeru, da naročnik – pravna oseba z istim nakupom kupi tudi plačljivo publikacijo, se stroškov poštnine ne zaračuna. Fizičnim osebam brezplačnih publikacij ne dostavljamo, možen je samo osebni prevzem na Združenju delodajalcev Slovenije.

* Če želite publikacijo naročiti po članski ceni, označite izbirno polje "Sem član ZDS" in vpišite osem mestno davčno številko (brez oznake SI) podjetja - člana ZDS.

Davčna številka je pravilna. Sistem vas bo samodejno preusmeril v košarico.

Podjetje z vpisano davčno številko ni član ZDS. Preverite pravilnost vpisa in poskusite ponovno. Vpišite le osem mestno davčno številko (brez oznake SI) podjetja - člana ZDS.

Izberite želeno količino:

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice