Delodajalec 11/2018

Avtor: Združenje delodajalcev Slovenije

Datum izida: 1. november 2018

DD november 2018 naslovnica SPLET

POPRAVEK
V reviji Delodajalec, št. 11/2018 je na strani 44 prišlo do napačne navedbe avtorja članka, in sicer je članek pripravil g. Blaž Finžgar.
Na spletni strani ZDS objavljamo v celoti popravljeno številko revije.
Za nastalo napako se iskreno opravičujemo.

Novembra 2018 v Delodajalcu ne prezrite:
• Predlogi ZDS za spremembe davčne zakonodaje
• Odpoved pogodbe o zaposlitvi delavcu invalidu, ki izpolnjuje pogoj delavca pred upokojitvijo, iz razloga nezmožnosti zaradi invalidnosti
• Regres za letni dopust v primeru nelikvidnosti delodajalca
• Harvardska pogajalska metoda v medkulturnem kontekstu
• Poseg ZJN-3A v pogodbeno razmerje naročnikov in izvajalcev 1.11.2018
• in še mnogo več…

Člani ZDS

13,00 €

Nečlani ZDS

16,00 €

DDV ni vključen!

Dostava plačljivih publikacij, naročenih v spletni trgovini, je vključena v ceno publikacije. S strani pravnih oseb naročene brezplačne publikacije Združenja delodajalcev Slovenije dostavlja kot pošiljko PPN – poštnino plača naslovnik preko Pošte Slovenija. V primeru, da naročnik – pravna oseba z istim nakupom kupi tudi plačljivo publikacijo, se stroškov poštnine ne zaračuna. Fizičnim osebam brezplačnih publikacij ne dostavljamo, možen je samo osebni prevzem na Združenju delodajalcev Slovenije.

* Če želite publikacijo naročiti po članski ceni, označite izbirno polje "Sem član ZDS" in vpišite osem mestno davčno številko (brez oznake SI) podjetja - člana ZDS.

Davčna številka je pravilna. Sistem vas bo samodejno preusmeril v košarico.

Podjetje z vpisano davčno številko ni član ZDS. Preverite pravilnost vpisa in poskusite ponovno. Vpišite le osem mestno davčno številko (brez oznake SI) podjetja - člana ZDS.

Izberite želeno količino:

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice