Gear for changes - Izboljšanje in razumevanje zdravja in dobrega počutja na delovnem mestu v času prestrukturiranja

Gear for changes - Izboljšanje in razumevanje zdravja in dobrega počutja na delovnem mestu v času prestrukturiranja

S projektom GEAR FOR CHANGES želimo spodbuditi podjetja k uvajanju ukrepov za preprečevanje negativnih vplivov sprememb na področju zdravja in psiho-socialnih tveganj. Mednarodna mreža strokovnjakov bo izmenjala izkušnje in prakse na področju zdavja in dobrega počutja, osredotočene na programih za zaposlene/vodje, ki doživljajo spremembe v času prestrukturiranja.

 Cilj projekta:

  • dvigniti osveščenost in promovirati koristi pravočasnega stalnega vključevanja področja zdravja in dobrega počutja v procese prestrukturiranja,
  • pomagati delodajalcem in socialnim partnerjem pri preprečevanju in obravnavi zdravstvenih težav zaposlenih, ki se soočajo s prestrukturiranjem,
  • okrepiti zavedanje in p oznavanje dejavnikov stresa, odporov do sprememb ter pomena ustrezne komunikacije med delodajalci v času prestrukturiranja (predvsem linijskih vodij).

 

Več o projektu: www.gear-progress.eu/

 

EU logo  Projekt delno financira Evropska unija.

 

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice