Zakon o interventnih ukrepih za pripravo na drugi val COVID-19 (ZIUPDV) objavljen v Uradnem listu RS

V Uradnem listu RS št. 98/2020 z dne 10.7.2020 je bil objavljen Zakon o interventnih ukrepih za pripravo na drugi val COVID-19 (ZIUPDV).

Zakon začne veljati naslednji dan po objavi v Uradnem listu Republike Slovenije.

Zakon je dostopen na povezavi: https://www.uradni-list.si/glasilo-uradni-list-rs/vsebina/2020-01-1831/zakon-o-interventnih-ukrepih-za-pripravo-na-drugi-val-covid-19-ziupdv.

Sorodne novice

Vlada sprejela PKP4

Vlada Republike Slovenije je na seji 28.6.2020 določila besedilo predloga Zakona o interventnih ukrepih za pripravo na drugi val COVID-19 (PKP4) ter ga bo predložila v obravnavo in sprejetje Državnemu zboru Republike Slovenije po nujnem postopku. Predlog zakona nadomešča v sredo na vladi sprejet predlog novele PKP3.

Preberite več

Objavljena Uredba o spremembah in dopolnitvi Uredbe o metodologiji za ocenjevanje škode, pogojih in postopku dodelitve javnih sredstev

V Uradnem listu št. 96 z dne 8.7.2020 je bila objavljena Uredba o spremembah in dopolnitvi Uredbe o metodologiji za ocenjevanje škode, pogojih in postopku dodelitve javnih sredstev iz točke b) drugega odstavka 20.a člena Zakona o interventnih ukrepih za zajezitev epidemije COVID-19 in omilitev njenih posledic za državljane in gospodarstvo.

Preberite več

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice