Začasna prekinitev volilnih postopkov za volitve v organe Združenja delodajalcev Slovenije za mandatno obdobje 2020-2024

  • ČLANOM ZDRUŽENJA DELODAJALCEV SLOVENIJE GIZ
  • ČLANOM ORGANOV (SEKCIJE, SKUPŠČINA, UPRAVNI ODBOR, PREDSEDNIK IN PODPREDSEDNIKA) ZDRUŽENJA DELODAJALCEV SLOVENIJE GIZ

 

Ljubljana, 20. marec 2020

ZADEVA: Začasna prekinitev volilnih postopkov za volitve v organe Združenja delodajalcev Slovenije za mandatno obdobje 2020-2024

 

Spoštovani člani Združenja delodajalcev Slovenije,

Zaradi izredne situacije v državi - epidemije koronavirusa in posledičnih situacij, ki jih rešujemo tako v gospodarstvu kot v celotni družbi, kot predsednik ZDS - organ Združenja delodajalcev Slovenije (skladno z 18. členom Statuta ZDS – organi ZDS) z dnem 21.3.2020 začasno prekinjam potek vseh volilnih postopkov za volitve v organe Združenja delodajalcev Slovenije za mandatno obdobje 2020-2024.

Začasna prekinitev vseh volilnih postopkov se tako nanaša na prekinitev tako volitev v Odbore sekcij ZDS, Skupščino ZDS ter predsednika in dva podpredsednika ZDS.

Vse kandidature za odbore sekcij, prispele do roka 20.3.2020 bodo ob individualni potrditvi s strani kandidata in predlagatelja upoštevane. Zaradi razglasitve epidemije v času postopka zbiranja kandidatur za odbore sekcij, bo rok za oddajo kandidatur tudi podaljšan, ko bodo razmere omogočale ponovno nadaljevanje volilnih postopkov.

Skladno s prekinitvijo volilnih postopkov bo oblikovan tudi nov volilni koledar.

Do izvolitve novih organov Združenja delodajalcev Slovenije v polni funkciji ostajajo obstoječi Odbori sekcij ZDS, Upravni odbor ZDS, Skupščina ZDS ter predsednik in podpredsednika ZDS.

S spoštovanjem!

Marjan Trobiš
Predsednik

 

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice