Volitve v organe ZDS - poziv k evidentiranju kandidatov za člane odborov sekcij Združenja delodajalcev Slovenije

Člane Združenja delodajalcev Slovenije (ZDS) obveščamo, da od 5.2.2020 potekajo aktivnosti za volitve v organe Združenja delodajalcev Slovenije za mandatno obdobje 2020-2024.

Vabimo vas, da se v delovanje in odločanje Združenja delodajalcev Slovenije aktivno vključite, zato vas v skladu s Statutom ZDS ter sklepom Upravnega odbora ZDS, z dne 5.2.2020 o izvedbi volitev v organe ZDS, pozivamo k posredovanju predlogov za evidentiranje kandidatov za člane odborov sekcij ZDS.

Prosimo, da vaše pisne predloge za evidentiranje kandidatov posredujete na priloženem obrazcu (Priloga 1) na naslov:

Združenje delodajalcev Slovenije, Dimičeva 9, 1000 Ljubljana, s pripisom “za volitve ZDS“ najkasneje do 20. marca 2020.

Poziv k evidentiranju kandidatov je bil z današnjim dnem vsem članom ZDS poslan tudi po navadni pošti (naslovljeno na vodstvo podjetja).

(Na podlagi zbranih kandidatur bodo potekale volitve v odbore sekcij po pošti od 26. marca 2020 do 6. aprila 2020. Glasovnica za volitve vam bo poslana 26.3.2020.)

Podrobnejša pojasnila o poteku volitev najdete v prilogah 2 in 3, na voljo pa smo vam tudi preko delodajalci@zds.si in 01/563-48-80.

V pričakovanju vašega odziva vas lepo pozdravljam!

Marjan Trobiš
predsednik Združenja delodajalcev Slovenije

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice