Vabilo na dvodnevno konferenco: V vrtincu sprememb na trgu dela, delovnih mestih in v družinskem življenju - sodelovanje deležnikov za boljše rezultate in zadovoljstvo

Vljudno vabljeni na konferenco z mednarodno udeležbo:

"V vrtincu sprememb na trgu dela, delovnih mestih in v družinskem življenju - sodelovanje deležnikov za boljše rezultate in zadovoljstvo"

8. in 9. junija 2022

v Hotelu Slon v Ljubljani

Kotizacije ni, udeležba na dogodku je brezplačna, prijava obvezna.

8. junij 2022:

dopoldne:Krajši delovnik – priložnosti in pasti
popoldne: Usklajevanja poklicnega in zasebnega življenja – med teorijo in prakso

Prvi dan konference bodo naslovljene tematike, povezane s področjem zaposlovanja in trgom dela, podjetij, organizacijskih kultur ter oblikovanju politik na teh področjih. Primarno je namenjen delodajalcem, oblikovalcem politik na področju zaposlovanja in trga dela, predstavnikom sindikatov, raziskovalcem ter novinarjem.

9. junij 2022:
V vrtincu sprememb na trgu dela, delovnih mestih in v družinskem življenju – sodelovanje deležnikov za boljše rezultate in zadovoljstvo

Na drugi dan konference se bomo osredotočili na oblikovanje politik, s poudarkom na družinski politiki, socialnem varstvu in zdravju. Nanjo so prvenstveno vabljeni oblikovalci politik na področju družinske politike, socialnega varstva in zdravja, predstavniki lokalne in regionalne skupnosti, strokovno osebje CSD, NIJZ, raziskovalci in novinarji.

Več o programu v priponki levo.


Prijavite se lahko na povezavi, kjer ustrezno označite, na kateri dan konference se prijavljate: https://www.1ka.si/a/d6801bc3.


 

Veselimo se sodelovanja in konstruktivnih razprav!
Organizacijska ekipa

 

eu flag     MiC logotipo2

Projekt sofinancira Evropska unija.

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice