Vabilo na zaključno konferenco projekta AGE GAP

V sredo, 19.5.2021, od 10.00 do 12.45 bo potekala zaključna konferenca projekta AGE GAP: Premostimo starostno vrzel - razvoj pobud socialnih partnerjev za soočanje z izzivi staranja.

V Združenju delodajalcev Slovenije sodelujemo v tem mednarodnem projektu s področja staranja prebivalstva »Premostimo starostno vrzel - razvoj pobud socialnih partnerjev za soočanje z izzivi staranja (AgeGap)«. V okviru projekta smo delodajalska združenja iz Madžarske, Slovenije, Hrvaške, Slovaške, Romunije, Črne gore in Makedonije preučevala politike in prakse za soočanje z izzivi starajoče se delovne sile in si prizadevala za uvedbo in izvajanje Okvirnega sporazuma evropskih socialnih partnerjev o aktivnem staranju in medgeneracijskem pristopu.

Rezultate projekta bomo predstavili na zaključni konferenci, ki ga kot spletni dogodek organizira madžarsko delodajalsko združenje MGYOSZ-BusinessHungary. Konferenca bo potekala od 10:00 do 12:45 preko spletne platforme Zoom.

Prijave na konferenco sprejemamo tukaj.

Dogodek bo izveden v angleškem jeziku, brez prevajanja. Program in dodatne informacije najdete v prilogi na levi strani.

Vljudni vabljeni!

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice