Vabilo k sodelovanju v raziskavi o družbeni odgovornosti podjetij/organizacij v 2022

V Združenju delodajalcev Slovenije, kot partnerju v projektu certifikat Družbeno odgovoren delodajalec, vas vabimo k sodelovanju v raziskavi o družbeni odgovornosti podjetij/organizacij.

Za ta namen smo projektni partnerji pripravili kratek anketni vprašalnik v povezavi z družbeno odgovornostjo podjetij/organizacij, ki ga letos pošiljamo v ponovno izpolnjevanje. V njem izpostavljamo odnos delodajalcev do zaposlenih in želimo preveriti informiranost in ozaveščenost podjetij/organizacij na področju družbene odgovornosti, njihov odnos do certifikatov in nagrad ter izvajanje projektov in aktivnosti s področja družbene odgovornosti. Tako bomo lahko podatke in rezultate primerjali med leti ter z njimi vse spremembe, ki so se v tem času zgodile.

Zato vas vljudno prosimo, da vaše podjetje oz. organizacija izpolni vprašalnik, ne glede na to, ali ste ga v lanskem letu že izpolnjevali, saj se je v letu dni zagotovo marsikaj spremenilo. Vprašalnik je anonimen in je dostopen na povezavi tukaj.

Prosimo vas, da raziskovalni vprašalnik izpolnite do 28. januarja 2022. Reševanje vprašalnika vam bo vzelo le 10 minut.

Vaši odgovori bodo pomembno prispevali k uvidu o informiranosti in ozaveščenosti pri izvajanju aktivnosti s področja družbene odgovornosti med slovenskimi podjetji in organizacijami. V primeru, da ste lani vprašalnik že izpolnjevali in ga boste letos ponovno, pa nam bo to omogočilo tudi širšo primerljivost podatkov raziskave med leti.

Rezultate raziskave si boste lahko po zaključku raziskave ogledali na spletni strani www.certifikatdod.si.

Za sodelovanje v raziskavi se vam iskreno zahvaljujemo.

 

Za vse dodatne informacije o projektu vam je kadar koli na razpolago Lan Wudler na e-naslovu: lan.wudler@zds.si ali na tel. št.: 01/563-48-82.


Projekt se izvaja v okviru 8. prednostne osi »Spodbujanje zaposlovanja in transnacionalna mobilnost delovne sile«, 8.3 prednostne naložbe »Aktivno in zdravo staranje«, 8.3.1 specifičnega cilja »Podaljšanje in izboljšanje delovne aktivnosti starejših, vključenih v ukrepe« Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014–2020 in je izbran projekt na javnem razpisu za sofinanciranje sistema certificiranja družbeno odgovornih podjetij.

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice