Spletni posvet za delodajalce: Novosti pri ukrepih za lažje zaposlovanje tujih delavcev

Območna služba Ljubljana Zavoda RS za zaposlovanje organizira brezplačni spletni posvet za delodajalce v četrtek, 29. 2. 2024, od 8:30 do 10:00.

Vabljeni na spletni dogodek, kjer boste spoznali zakonodajne novosti v okviru ukrepov za lažje zaposlovanje tujih delavcev.

Z vami bosta naša sodelavca Anka Rode in Miho Šepec, izkušena strokovnjaka s področja zaposlovanja in dela tujcev, ki bosta izvedla predstavitev.

Prijave sprejemajo do 25. 2. 2024 na e-naslovu: delodajalci.OSLjubljana@ess.gov.si.

Po prijavi boste v svoj e-poštni predal prejeli povezavo do spletnega dogodka, ki bo potekal na platformi MS Teams.


Sočasno s spletnim posvetom, prvim letošnjim za delodajalce, bo v prostorih Območne službe Ljubljana zaživel zaposlitveni dogodek. Namenjen bo povezovanju iskalcev zaposlitve iz naše evidence z delodajalci v dejavnostih gradbeništva, proizvodnje in skladiščenja.

 

Vir: Spletna stran ZRSZ, 15.2.2024.

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice