Slavnostna predstavitev Listine raznolikosti Slovenija

Listina raznolikosti Slovenija temelji na prostovoljno sprejetih načelih, z namenom promocije vrednot raznolikosti, enakosti in vključenosti.

Spodbuja k implementaciji politik raznolikosti znotraj slovenskih organizacij, z namenom prepoznavanja, sprejemanja, spoštovanja in vključevanja raznolikosti kot potenciala inovativnosti za trajne rešitve organizacij.

Listina raznolikosti Slovenija se bo kot 20-a po vrsti, slavnostno pridružila evropski platformi Listin raznolikosti, ki združuje več kot 7.600 organizacij.

Predstavitev bo potekala 14. novembra ob 11.00 v Hiši Evropske Unije, na dogodku pa bodo predstavniki organizacij slavnostno podpisali Listino raznolikosti Slovenija.

Več informacij najdete na spletni strani projekta.

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice