S ponosom se pridružujemo praznovanju 60-letnice obstoja Business at OECD

Na Združenje delodajalcev Slovenije - ZDS smo kot nacionalni član Business at OECD ponosni, da letos skupaj obeležujemo 60. obletnico.

BIAC je začel svojo pot v letu 1962 kot uradni glas delodajalcev znotraj Organizacije za gospodarsko sodelovanje in razvoj (OECD). Po šestdesetih letih spodbujanja strateškega dialoga in vpliva na oblikovanje politik se je globalni doseg Business at OECD razširil na 55 nacionalnih gospodarskih in delodajalskih združenj tako iz držav članic OECD kot v državah izven članstva. V Business at OECD tako sodelujejo gospodarstva vseh velikosti in različnih sektorjev.

Business at OECD prispeva k širokem razponu strateških politik OECD preko vključevanja globalne mreže predstavnikov, v katero je vključeno tudi Združenje delodajalcev Slovenije.

Vabimo vas k ogledu posebne publikacije ob 60-letnici Business at OECD (v priponki levo).

1646834181875

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice