S certifikatom Družbeno odgovoren delodajalec uspešno nad družbene in okoljske izzive

Epidemija novega koronavirusa je prinesla negativne posledice na različnih področjih in med drugim povzročila še dodatno razslojenost družbe. V številnih podjetjih in organizacijah so tako soočeni z izzivom, kako sprejemati in upoštevati raznolikosti med zaposlenimi ter obenem vsem v enaki meri omogočati vključevanje. Različni smo si - takšni z možnostjo dela od doma in takšni, ki te možnosti nimajo, tisti, ki so zaradi izrednih razmer morali na čakanje in tisti, ki morajo zaradi epidemije delati še več, cepljeni in necepljeni itd. Delodajalci, ki so v tem času prepoznali pomen družbeno odgovornega delovanja in posebno pozornost namenili skrbi za zaposlene, so pri premagovanju teh izzivov nedvomno v veliki prednosti.

Več v izjavi za javnost tukaj.

CDOD

Certifikat Družbeno odgovoren delodajalec je namenjen podjetjem in organizacijam z najmanj petimi zaposlenimi. Preko širokega nabora ukrepov delodajalcem ponuja priložnosti za izboljšanje na področju usklajevanja zasebnega in poklicnega življenja, varnosti in zdravja na delovnem mestu, medgeneracijskega sodelovanja, nediskriminacije ter etičnega vodenja.

Za vse dodatne informacije o projektu vam je kadar koli na razpolago Lan Wudler na e-naslovu: lan.wudler@zds.si ali na tel. št.: 01/563-48-82.

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice