Pridružite se pobudi Polni zagona kolesarimo v službo

Polni zagona kolesarimo v službo

Vas zanima, kako prispevati k boljšemu zdravju in počutju vaših zaposlenih ter hkrati izboljšati učinkovitost vašega podjetja? Potem je izziv Polni zagona kolesarimo v službo prava rešitev za vas.

Inštitut za politike prostora IPoP je skupaj s partnerji* zagnal nacionalno pobudo Polni zagona kolesarimo v službo. Gre za mesečni izziv s ciljem spodbuditi k spremembi potovalnih navad zaposlenih, ki v službo sicer prihajajo z avtomobilom.

Izziv Polni zagona kolesarimo v službo je odlična priložnost, da delodajalci poskrbijo za dobro počutje in zdravje svojih zaposlenih ter hkrati prispevajo k ohranjanju okolja. Zdravi in zadovoljni zaposleni so ključni dejavnik, ki lahko pozitivno vpliva na delovno vzdušje in produktivnost v podjetju. Poleg tega, da lahko izboljšajo ugled podjetja kot družbeno odgovornega, lahko tudi zmanjšajo stroške in povečajo učinkovitost poslovanja z uporabo fleksibilnih načinov dela in potovanj. Kolesarjenje na delo reši tudi številne preglavice z iskanjem parkirnih mest in krepi odgovornost do okolja.

Več informacij najdete na spletni strani www.polnizagona.si.

Zaženete se lahko na različne načine:

🚲 Nagovorite zaposlene po internih kanalih, da se pridružijo izzivu (predlog nagovora je v priponki).
🚲 Na oglasno desko obesite plakat, ki vabi k sodelovanju v izzivu (A3 in B2 plakat, pripravljen za tisk, je v priponki).
🚲 Organizator pobude lahko na tedenski ravni izpisuje prekolesarjene kilometre vaših zaposlenih, ki jih lahko dodatno nagradite z ugodnostmi na delovnem mestu ali praktičnimi nagradami.

Vaša prizadevanja za več kolesarjenja na delo se lahko izpostavi na spletni strani www.polnizagona.si in družbenih omrežjih. Pripravljene pa so tudi nekatere praktične nagrade za vaše »kolecarje«.

Za dodatne informacije pišite na info@polnizagona.si.

Pridružite se in prispevajte k boljšemu počutju, zdravju in okolju.

 

*Pobuda Polni zagona kolesarimo v službo je del aktivnosti projekta LIFE IP CARE4CLIMATE, v sodelovanju z IPoP – Inštitutom za politike prostora, Ministrstvom za okolje, podnebje in energijo, Urbanističnim inštitutom RS in Digitalno agencijo D’Agency.

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice