Poziv k evidentiranju kandidatov za volitve podpredsednika Združenja delodajalcev Slovenije

Spoštovani člani ZDS.

S 13. aprilom 2023 se skladno s sklepi 47, 48 in 49 z dne 21.3.2023 Upravnega odbora Združenja delodajalcev Slovenije začenja postopek evidentiranja kandidatov za podpredsednika ZDS za obdobje do zaključka mandata 2020-2024.


Postopek evidentiranja kandidatov za podpredsednika bo skladno z volilnim koledarjem potekal od četrtka 13. aprila do torka 9. maja 2023.


Kandidat za podpredsednika je lahko oseba, ki prihaja iz podjetja - člana ZDS. Kandidata lahko predlaga kdorkoli, h kandidaturi in pisnem soglasju kandidata (priloga: Obrazec za evidentiranje kandidata za podpredsednika ZDS) pa je potrebno priložiti kratek življenjepis.

Prosimo, da vaše pisne predloge za evidentiranje kandidatov na priloženem obrazcu posredujete na naslov:

Združenje delodajalcev Slovenije,
Dimičeva 9, 1000 Ljubljana,
s pripisom “za volitve ZDS - podpredsednik“

najkasneje do 9. maja 2023.

 

Na podlagi zbranih kandidatur bodo potekale volitve podpredsednika na redni seji Skupščine ZDS v sredo 24. maja 2023 ob 10.00.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na tel. št. 01/563 48 80 oziroma na elektronskem naslovu delodajalci@zds.si

Marjan Trobiš
Predsednik

 

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice