Povežite se z iskalci zaposlitve v Črni gori

Zavod RS za zaposlovanje v letu 2024 nadaljuje za zaposlitvenimi dogodki v tujini z naslovom Življenje in delo v Sloveniji. Na prvih dveh takšnih dogodkih letos, ki ju ZRSZ organizira v sodelovanju z Veleposlaništvom RS v Podgorici, se boste imeli priložnost povezati z iskalci zaposlitve iz Črne gore: 20. februarja v Podgorici in 21. februarja v Nikšiću.

Na zavodu za zaposlovanje si prizadevajo pomagati delodajalcem pri zagotavljanju ustreznega kadra. Ob pomanjkanju na domačem trgu dela delodajalcem omogočajo, da se predstavite tudi iskalcem zaposlitve iz tujine. Dogodki so organizirani tudi za podporo delodajalcem, ki iščete delavce za izvedbo sanacijskih del po poplavah.

Sodelujočim delodajalcem bo ZRSZ brezplačno zagotovil razstavni prostor, kjer se boste lahko tudi pogovorili s potencialnimi kandidati. Ravno tako bo poskrbel za promocijo vseh dogodkov. Za organizacijo potovanja in bivanja v Črni gori pa boste poskrbeli sami (financiranje stroškov prevoza, nočitve in prehrane).


Kako se prijavite?

Število mest za delodajalce na dogodkih je omejeno. Podrobnejši pogoji sodelovanja so navedeni v prijavnici.

Za udeležbo na dogodkih izpolnite spletno prijavnico najkasneje do 5. 2. 2024.


 

Letaki za iskalce zaposlitve

Delodajalci, ki se dogodkov ne morete udeležiti, lahko pošljete letake za iskalce zaposlitve, z namenom, da jih ZRSZ razdeli med udeleženci.

Paket posredujete na naslov:

Zavod RS za zaposlovanje
Rožna dolina, Cesta IX/6
1000 Ljubljana
Služba za zaposlovanje

Zavod prosi za vašo predhodno naznanitev pošiljke po elektronski pošti: biljana.nikolov@ess.gov.si in helena.jerebic@ess.gov.si.

 

Vir: Spletna stran ZRSZ, 23.1.2024.

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice