Povežite se z iskalci zaposlitve iz Bosne in Hercegovine

Zavod RS za zaposlovanje v zadnjem tednu septembra organizira štiri dogodke, na katerih bodo delodajalci imeli priložnost, da se povežejo z iskalci zaposlitve iz Bosne in Hercegovine.

  • Sarajevo, 25. 9. 2023, 10:00–17:00,
  • Zenica, 26. 9. 2023, 10:00–17:00,
  • Banja Luka, 27. 9. 2023, 10:00–17:00,
  • Tuzla, 28. 9. 2023, 10:00–17:00.

Natančnejše lokacije bo zavod objavil naknadno.

Na zavodu za zaposlovanje si prizadevajo pomagati delodajalcem pri zagotavljanju ustreznega kadra. Ob njegovem pomanjkanju na domačem trgu dela delodajalcem omogočajo, da se predstavijo tudi iskalcem zaposlitve iz tujine. 

Dogodki so organizirani tudi za podporo delodajalcem, ki iščejo delavce za izvedbo sanacijskih del po poplavah.  

Sodelujočim delodajalcem bo zavod brezplačno zagotovil razstavni prostorkjer se bodo lahko tudi pogovorili s potencialnimi kandidati.

Ravno tako bo zavod poskrbel za promocijo vseh dogodkov. Za organizacijo potovanja in bivanja v Bosni in Hercegovini pa delodajalci poskrbijo sami (financiranje stroškov prevoza, nočitve in prehrane). 

Število mest za delodajalce na dogodkih je omejeno. Podrobnejši pogoji sodelovanja so navedeni v prijavnici na spletni strani ZRSZ.


ROK za prijavo: 8.9.2023 (preko spletne prijavnice).


Delodajalci, ki se dogodkov ne morejo udeležiti, lahko zavodu pošljejo letake za iskalce zaposlitve, z namenom, da jih zavod razdeli med udeleženci (več informacij na spletni strani ZRSZ).

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice