Poklicna izpostavljenost 6-valentnemu kromu pri površinski obdelavi in varjenju - Vabilo na spletni seminar Finskega inštituta za zdravje (FIOH)

S strani nacionalne mreže EU- OSHA smo prejeli vabilo na spletni seminar, ki ga organizira Finski inštitut za zdravje pri delu (FIOH) in na katerem bodo predstavljeni prvi rezultati HBM4EU študije o poklicni izpostavljenosti šestvalentnemu kromu pri površinski obdelavi in varjenju. V študiji je sodelovalo 40 podjetij in skoraj 580 delavcev ter nadzornikov iz 8 evropskih držav.

Spletni seminar je namenjen zlasti industriji, v kateri se uporablja šestvalentni krom, sindikalnim predstavnikom in pripravljavcem zakonodaje s področja kemijske varnosti pri delu.

Spletni seminar bo potekal v četrtek, 21. januarja 2021, med 13.00 in 15.30.

Udeležba je brezplačna.

Potrebno se je predhodno prijaviti na: https://www.hbm4eu.eu/training/.

Vir: Nacionalna mreža EU- OSHA.

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice